Gungrave G O R E-Razor1911

Gungrave GORE'da, kanlı bir mermi balesinde tonlarca düşmanı biçerken ve güzel bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyununda bir intikam, aşk ve sadakat öyküsü yaşarken, hayallerinizin silahlı, baş belası anti-kahramanını oynayın. Doğu ve Batı oyun tasarımının sunduğu en iyi şeyleri bir araya getiriyor.


GORE
Unvanlı Gunslinger of Resurrection olarak, düşmanlarınıza acımasızca gaddarca davranan, hayallerinizin baş belası anti-kahramanı, nihai bir ölüm makinesi olursunuz. Siper almak ve geri çekilmek Grave için bir seçenek değildir, o yalnızca tam gaz ilerler, tercihen düşmanlarının arasından geçer.

Silahlı, şık dövüşle düşmanlarınıza tarz kazandırın
Şık üçüncü şahıs atışları, yakın mesafe dövüş sanatlarıyla buluşarak düşmanlarınızı kanlı bir kurşun balesinde ezerken kusursuz bir şekilde akan aksiyon yaratır. Maksimum hasar ve stil peşinde yıkıcı kombinasyonları serbest bırakmak için sınırsız cephane Cerberus tabancalarınızı ve dönüştürülebilir EVO tabutunuzu kullanın.


Hem Gungrave hayranları hem de yeni gelenler için hikaye modunda 12 saatten fazla oynanışla çılgın bir yolculuk, intikam, aşk ve sadakatin destansı ve duygusal bir hikayesi için Vengeance Strap var .

Manzaranın Keyfini Çıkarın
Güneydoğu Asya'da karanlık, fütüristik bir dokunuşla gerçek hayattaki konumlara dayanan destansı bir maceraya atılın.



Tür: Aksiyon, Macera, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Iggymob Co.,Ltd
Yayıncı: Prime Matter

Sürüm Adı: Gungrave_G_O_R_E-Razor1911
Boyut: 29.9 GB
Bağlantılar: STEAM |





 



Kod:
https://nitroflare.com/view/6E3B2C08A12F3C6/rzr-gungravegore.iso
https://turb.pw/qfz2qdwcrr1g/rzr-gungravegore.iso.html
https://drop.download/jgyihwtehrz0