As It Burns 2024 Orjinal Dil BDRip


Adı: As It Burns
IMDb Puanı: 4.9/10
Yönetmen: Po-Cheung Lee
Ãœlke: System.Text.RegularExpressions.MatchCollection
Tür:
Süre: 1 hour 42 minutes
Oyuncular: Stephy Tang, Jasper Liu, Ray Lui, Gladys Li, Lincheng Liu


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt30488315/


Özet: Gece geç saatlerde bir apartmanda bir patlama meydana gelir, dedektif Ngai Wan (Ray Lui başrolde) soruşturma için gelir ve olay yerinde kömürleşmiş bir kadın cesedi bulunur, adı Yin Ching'dir (Stephy Tang başrolde). Ching, zengin bir ailede büyüyen Ng Lam ile evlenmektedir. Bir kaza gibi görünse de Wan bir şeylerin sıra dışı olduğunu hisseder.
Wan önce Ching'in geçmişini araştırır ve annesinin de on beş yıl önce bir yangın kazasında öldüğünü bulur. Ondan önce Ching ve annesi zor bir ilişki içindeydi, Lo Chi Fung (Jasper Liu'nun başrolünde) Ching'in konuşabildiği tek kişiydi. İkisi de Pak Sin Kasabası'nda büyüdüler ve kazadan sonra birlikte ortadan kayboldular.
Wan soruşturmada ısrarcıdır ancak dava, Ching ile ilgili herkesin bazı sırları saklamasıyla sisin içine düşmek üzeredir. Dönüm noktası, Lo Chi Fung ve kız arkadaşı Lam Yam (Stephy Tang'ın başrolünde) ortaya çıkana kadar ortaya çıkar.
İki ölümcül vaka on beş yılı aşıyor, herkes şüpheli olabilir. Gerçek, sisli yüzeyin ardındaki herkesin hayal gücünün çok ötesinde...








Fragman:

















 










Kod:
 https://tbit.to/okmi2b7hfkn2/As.It.Burns.2023.BDRip.H264-RBB.mp4.html
https://drop.download/impoi90n1uqu
https://hlswish.com/l8neydqduzls	As It Burns 2023 BDRip H264-RBB