Santa Fe 1951 Türkçe Dublaj HDTV 1080p


Adı: Santa Fe
IMDb Puanı: 6.1/10
Yönetmen: Irving Pichel
Ãœlke: ABD
Tür: Aksiyon, Romantik, Western
Süre: 1 hour 27 minutes
Oyuncular: Randolph Scott, Janis Carter, Jerome Courtland, Peter M. Thompson, John Archer, Warner Anderson, Roy Roberts, Billy House, Olin Howland, Allene Roberts, Jock Mahoney, Harry Cording, Sven Hugo Borg, Frank Ferguson, Irving Pichel, Harry Tyler, Chief Thundercloud, Paul E. Burns


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0043992/


Özet: Amerika’da Kuzey-Guney ic savasi bitmis, uzerinden 4 yil gecmistir. Dort Canfield kardes, guneydeki topraklarini birakarak kuzeye yerlesip yeni bir hayat kurmak istemektedir.En buyuk agabey olan Brit Canfield (Randolph Scott), guneylilerin yenildigini kabullenip demiryollarinda calismaya karar verir. Savas sirasinda Kuzeyli askerlerin komutani olan binbasi Dave Baxter (Warner Anderson), Santa Fe sirketinde muhendis olarak calismaktadir. Dave Baxter, savas sirasinda karsi karsiya savastigi Brit’i tanir ve demiryolunda ise alir.

Fakat Brit’in uc kardesi, kuzeylilere hala kin beslemektedir. Brit’in calismaya basladigi Santa Fe sirketinin mutemeti Judith Chandler’in (Janis Carter) kocasi ic savas sirasinda guneyliler tarafindan oldurulmustur. Ancak Brit’in caliskanligina ve durustlugune inanir. Ikisi arasinda yakinlasma baslar. Sante Fe sirketinin muhendisi Dave Baxter da mutemet Judith Chandler’a asiktir ve onunla evlenmek istemektedir. Brit demiryolunu zamaninda tamamlamak isterken, kardesleri iscilerin maaslarini getiren treni soyarlar. Brit her seye ragmen kardeslerini korumaya calismaktadir.





Fragman:

















 










Kod:
 
https://nitro.download/view/BD5E0AF335CE504/SantaFe.1951.1080i.TR.HDTV.mkv
https://drop.download/ijoisyguc618/SantaFe.1951.1080i.TR.HDTV.mkv
https://turb.cc/1rehmr7xa3cm/SantaFe.1951.1080i.TR.HDTV.mkv.html
https://vidoza.net/04n4rnb5gew7.html	SantaFe 1951 1080i TR HDTV