My Oni Girl 2024 Türkçe Dil Seçenekli DUAL 1080p


Adı: My Oni Girl
IMDb Puanı: 6.2/10
Yönetmen: Tomotaka Shibayama
Ãœlke: Japonya
Tür: Animasyon, Macera, Dram
Süre: 1 hour 52 minutes
Oyuncular: Kenshô Ono, Miyu Tomita, Shintarô Asanuma, Noriko Hidaka, Mitsuho Kambe, Hisako Kyôda, Satoshi Mikami, Shirô Saitô, Shôzô Sasaki, Tomoko Shiota, Miou Tanaka, Kiff VandenHeuvel, Aya Yamane, Satsuki Yukino


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt31788773/


Özet: Studio Colorido'nun uzun zamandır beklenen uzun metrajlı dördüncü filmi "My Oni Girl", insan olan bir oğlan ve oni (kötücül ruh) olan bir kızın ilişkisini konu alan gençlik temalı fantastik bir öykü. Film 24 Mayıs Cuma günü dünya genelinde sadece Netflix'te gösterime girecek.


Filmin yönetmenliğini, Studio Colorido adına reklam filmleri ve diğer video çalışmalarının yapımında yer almadan önce Studio Ghibli'de çalışan ve yönettiği ilk film A Whisker Away" olan Tomotaka Shibayama üstlendi. "My Oni Girl"ün senaryosunu, "The Apothecary Diaries" (2023) ve "Chihayafuru" adlı anime dizileriyle tanınan Yuko Kakihara kaleme aldı. Karakter tasarımı ekibinin başında ise The Apothecary Diaries"in açılış sahnesinin animasyonunu ve "Weathering with You" (2019) ile "Rüzgâr Yükseliyor" (2013) gibi filmlerin temel animasyonlarını hazırlayan Masafumi Yokota yer alıyor.
Filmin dünyası, yaratıcılarının eşsiz vizyonuyla ışıldayarak yumuşak hatlar ve karşı konamaz güzellikteki renklerle hayat buluyor. Filmde ayrıca tüm ustalıklarını sergileyen yıldızlar geçidi niteliğindeki ekibe muhteşem performanslarıyla eşlik eden yetenekli bir seslendirme kadrosu yer alıyor. Studio Colorido'nun eşsiz nitelikleriyle dolup taşarak sıradanlığa sıra dışılık katan, gençlik temalı fantastik bir şaheserin doğuşuna tanıklık edin.








Fragman:

















 










Kod:
 
https://tbit.to/nlc7s5bhjvhp/My.Oni.Girl.2024.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H.264.mkv.html
https://drop.download/pg3k9i507dxm
https://swdyu.com/lvvzn403x5xt	My Oni Girl 2024 1080p NF WEB-DL DDP5 1 H 264

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org
https://turkcealtyazi.org/mov/317887...amanojaku.html