Hayali - The Imaginary 2023 Türkçe Dil Seçenekli DUAL 1080p


Adı: Hayali - The Imaginary
IMDb Puanı: 7.1/10
Yönetmen: Yoshiyuki Momose
Ãœlke: System.Text.RegularExpressions.MatchCollection
Tür:
Süre: 1 hour 45 minutes
Oyuncular: Kokoro Terada, Rio Suzuki, Sakura Andô, Riisa Naka, Takayuki Yamada, Atsuko Takahata, Issei Ogata, Akira Terao, Hana Sugisaki, Teiyû Ichiryûsai, Mitsuaki Kanuka, Ikue Ôtani, Kokoro Hirasawa, Eito Kawahara, Louie Rudge-Buchanan, Evie Kiszel, Hayley Atwell, Sky Katz


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt16369708/


Özet: Studio Ponoc imzalı The Imaginary, genç Amanda ve onun heyecan dolu uydurma maceralarını paylaştığı, başka hiç kimsenin göremediği hayalî arkadaşı Rudger'ın gözlerinden insanlığın ve yaratıcılığın derinliklerini tasvir ediyor. Rudger, kendini aniden tek başına unutulmuş Hayalîlerin yaşayıp çalıştığı Hayalîler Kasabası'nda bulduğunda, gizemli bir tehditle karşı karşıya kalır. Ünlü animasyon sanatçısı Yoshiyuki Momose'nin (Ruhların Kaçışı) yönettiği The Imaginary sevgi, yaşanan kayıplar ve hayal dünyasının iyileştirici gücü üzerine unutulmaz bir macera.






The Imaginary'nin çığır açıcı nitelikteki el çizimi animasyonları, türünün ilk örneği olan ışık ve gölge teknikleriyle öne çıkıyor. A.F. Harrold'ın aynı adlı çok sevilen ödüllü romanından uyarlanan The Imaginary'nin çizimleri, Emily Gravett'in (Bloomsbury Publishing) imzasını taşıyor.








Fragman:

















 










Kod:
 https://tbit.to/p6gsr5epji32/The.Imaginary.2024.1080p.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264.mkv.html
https://drop.download/358bl4nsjyq9
https://strwish.com/nevncydd9asx	The Imaginary 2024 1080p WEB-DL DDP5 1 Atmos H 264